Ock

Necmetttin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi çok amaçlı salonunda 03.01.2023 'te hem hatim programını hem  öğle namazını  11-D sınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdik.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından Anadolu İmam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için hazırlanan "Vakti Kuşanmak" adlı çalışma kapsamındaki haftalık Güldeste dergisinin sayılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kas

Mevlid kandili haftası münasetleri dolayısıyla öğrencilerimize doğruluk ve adalt bilincinin oluşması için etkinlik düzenlendi.

Ekm

Namazı sevdiren adam olarak tanınan yazar Ahmet Bulut  "namaz" konulu sohbette okulumuz öğrencileri ile buluştu.

Eyl

Eğitimci, şair ve yazar Duran Boz Necmetin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle "Bilmek, okumak, anlamak ve yaşamak" temalı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürümüz Mehmet Nezir Gül Bey okulumuzu zıyaret ederek öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

May

Okulumuz meslek dersleri öğretmeni Ahmet YANIK tarafından öğretmenlere yönelik, "Peygamber (s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metodu" konulu sunum yapıldı. 13 Mayıs Perşembe 2022 günü öğretmenler odasında peygamberimizin eğitim anlayışı ve metodları anlatılmıştır.

May