T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

KİTAP AYRACI TASARIM YARIŞMASI

 

YARIŞMANIN AMACI

Öğrencilerimizin, millî ve manevi değerlerini özümsemesini, sanat ve estetik duyarlılıklarını geliştirmelerini; var oluş gayelerini kavramalarını ve inanç değerlerini içselleştirmelerini sağlamak.

YARIŞMANIN KONUSU

5X15 cm boyutlarında "namaz bilinci" temalı bir kitap ayracı tasarlamak

KATILIM ŞARTLARI

1) Ayraç, 5x15 cm boyutunda çift taraflı olarak tasarlanacak ve ekteki katılım formu eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış olarak kapalı bir zarf içinde şartnamede belirtilen tarihe kadar okul müdür yardımcısı Arif Kamalak'a teslim edilecektir.

2) Her katılımcı en fazla bir eserle yarışmaya katılabilir.

3) Her katılımcı kendisi için iki harf ve dört rakamdan oluşan bir rumuz belirleyecektir.

Eserlerin ve katılım formunun dijital halleri bu şekilde isimlendirilecek ön yüz için tire ( - ) karakterinden sonra 1 yazılacak, arka yüz içinse 2 yazılacaktır. Örnek : AT2852-1,   AT2852-2, katılım formu rumuzu AT2852 şeklinde isimlendirilecektir.

4) Eserlerin üzerinde katılımcının kimliğini belli edecek herhangi bir yazı, işaret vb. bulunmayacaktır.

5) Ayraçlarda katılımcının kendisine ait olmak şartıyla fotoğraf, resim, karikatür, kaligrafi, illüstrasyon vb. her türlü teknik kullanabilir. Bu konuda her türlü yasal sorumluluk katılımcıya aittir.

6) Katılımcılar yarışmaya gönderdikleri eserin tümüyle kendilerine ait olduğunu, tasarımda kullanılan her türlü materyalin izinlerinin alındığını diğer hususlarla birlikte kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır. (Ödül kazanan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanların elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınacaktır. Tespit edildiği takdirde yarışmacı ödüllendirilmiş olsa bile ödülü geri alınır.)

7) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ile 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu'na ve genel ahlak ilkelerine uymayan, siyasi amaçlara hizmet eden veya reklam unsuru içeren eserler yarışma dışı bırakılacaktır.

8) Yarışmaya katılan kişiler, eserlerinin fikrî mülkiyet haklarını -kendilerinden izin alınmak şartıyla- Kahramanmaraş Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne devretmiş ve bu şartname hükümlerini aynen kabul etmiş sayılırlar. Uygulama esaslarında yer almayan konulara dair takdir yetkisi, Kahramanmaraş Necmettin Erbakan İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne aittir.

9)Kahramanmaraş Necmettin Erbakan İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü gerekli gördüğü durumlarda şartname üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

 YARIŞMA ŞARTNAMESİNİ PDF İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

 29-12-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.12.2022 - Güncelleme: 29.12.2022 06:44 - Görüntülenme: 453
  Beğen | 16  kişi beğendi