KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

İKİ KATEGORİDE, İKİ PROJE İLE TEKNOFEST'TEYİZ

Okulumuz Necmettin Erbakan AİHL öğrencileri, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Tuba Ergün ile üç proje ile Teknofest'e başvuru yaptılar. İki projemiz ön değerlendirmeyi başarı ile geçti.

"Uçana Araba Tasarım" kategorisinde ŞAHİ TAKIMI; 10. Sınıfı öğrencilerimiz Zeynep Sude Doğan, Esma Koçoğlu ve Ahsen Tansel'in hazırladıkları proje bir sonraki aşamaya geçti. Ayrıca "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinde SAYE TAKIMI; 10. Sınıf öğrencileri Reva Su Pınarbaşı, Vuslat Çakmak Sağlıklı Yaşam Koçu adlı projeleri ile ön değerlendirmeyi geçtiler.

Pandemi döneminin getirdiği sıkıntılara rağmen durmak yok yola devam düsturundan yola çıkan öğrencilerimizi ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Tuba Ergün'ü tebrik ediyor, öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

2021 TEKNOFEST'TE BİZ DE VARIZ

15-06-2021